معاون بهداشتی:
نوع مصرف گوشت سلامت مردم ایلام را تهدید می کند
دکتر جمیل صادقی فر روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تب کریمه کنگو یکی از خطرناک ترین بیماریهای مشترک انسان و دام است که در صورت عدم درمان صحیح موجب مرگ می شود.
وی یادآور شد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با علائم تب، بیحالی، خونریزی از حفرات مختلف بدن مانند دهان، بینی، گوش و خونریزی های زیر پوست همراه است.
وی افزود: گزش کنه، له کردن کنه روی پوست بدن، خوردن گوشت، جگر و قلوه تازه و نپخته، تماس با گوشت یا امحا و احشای دام آلوده، انتقال از طریق تماس با خون و ترشحات فرد بیمار از راههای انتقال این بیماری خطرناک به انسان است.
دکتر صادقی فر یادآور شد: در چند سال اخیر هیچ گونه مورد ابتلا به تب کریمه کنگو در استان مشاهده نشده است و به همشهریان ایلامی توصیه می شود جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری خطرناک از مصرف گوشت نیم پز و نپخته جدا خودداری کنند.
وی یادآور شد: مردم گوشت مصرفی خود را از مراکز مجاز و مورد تایید و ممهمور به مهر شبک هدامپزشکی تهیه کرده وحداقل ۲۴ ساعت آن را در دمای یخچال چهار تا هشت درجه نگهداری و سپس مصرف کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: در صورت تمایل به مصرف جگر حداقل ۴۸ ساعت آنرا در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند همچنین از تماس با لاشه، احشا، خون و ترشحات دامی بدون استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش و روپوش خودداری کنند.
دکتر صادقی فر تاکید کرد: در صورت مشاهده هرگونه علایم بیماری در خود یا اطرافیان در اولین فرصت به پزشک مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.
به گفته وی، این بیماری ویروسی بدلیل ارتباط با خون و ترشحات بیمار می تواند از بیمار به پرسنل بیمارستان نیز منتقل شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰