طرز تهیه چیکن استراگانف؛ طعمی به یاد ماندنی
مواد لازم:
فیله مرغ: ۶ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ بسته
سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه:
۱. ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت میدهیم و وقتی طلایی شدند، فیلههای خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت میدهید و اجازه میدهید تا فیلهها بپزد.
۲. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج شود و کمی غلیظ شود.
۳. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغها که سرخ کرده بودیم، مخلوط میکنیم و در آخر خامه را اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند میبرد.
۴. سپس مخلوط را با سیبزمینی یا چیپس خلالی تزیین میکنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰