طرز تهیه مربا و شربت شاهتوت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید
مواد لازم برای تهیه مربا و شربت شاه توت:
شاهتوت: ۱ کیلو
شکر: ۵ لیوان
آبلیمو: ۲ قاشق چایخوری
آب جوش: ۷ لیوان
طرز تهیه و دستور پخت مربا و شربت شاه توت:
۱. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاهتوتهایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
۲. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.
۳. شاهتوتهای داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.
۴. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰