طرز تهیه سوهان عسلی؛ اعضای خانواده را سورپرایز کنید
پایگاه خبری تحلیلی نگاه اقتصاد (www.negaheghtesad.ir)
یکی از راحتترین شیرینیها سوهان عسلی است که میتوانیم در خانه درست کنیم و با اعضای خانواده یک میانوعده جذاب داشته باشیم. هرچند باید مراقب باشیم درستکردن انواع شیرینی، ما را وسوسه نکند که بیش از اندازه شیرینی بخوریم و چاق شویم.
مواد لازم:
عسل سفت: سه قاشق سوپخوری پر
خلال بادام: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه سرخالی
زعفران سائیده: یک قاشق چایخوری
روغن آبکرده: ۴ قاشق سوپخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا خلال بادام را بشویید و بعد در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
۲. در ظرفی عسل، روغن و شکر را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت بالا قرار دهید تا یکنواخت شوند.
۳. در حین تفت چند باری مواد را هم بزنید تا شکر آب و طلایی شود. بعد بادام را اضافه کنید و همچنان روی حرارت قرار دهید تا بادامها هم طلایی شوند.
۴. زعفران را هم در کمی آب جوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. مواد را خیلی هم نزنید چون ممکن است روغن آن جدا شود.
۵. برای اینکه متوجه بشیم سوهان آماده شده یا نه، کمی از مایه را گوشه سینی بریزید. اگر سریع بسته شد یعنی سوهان عسلی شما آمادست.
۶. در این مرحله، حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند.
۷. بعد با یک قاشق کوچک از مایه برداشته و با فاصله روی سینی چرب شده بریزید و بالافاصله دو سه عدد خلال پسته روی سوهانها قرار دهید.
۸. بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا کنید و در ظرف در داری نگه دارید.
×××
(گروه رسانه ای ندای زاگرس (ندای زاگرس – سپهرروز – پویاخبر – ماناسپهر – نگاه اقتصاد
http://www.nedayezagros.ir – http://www.manasepehr.ir – http://pooyakhabar.ir – http://negaheghtesad.ir
davodsajadi@gmail.com :ایمیل برای ارسال اخبار، مقاله، سوژه و درج تبلیغات
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰