امام جمعه کرمان:
ترویج فرهنگ قرضالحسنه ضامن حل مشکلات معیشتی است

امام جمعه کرمان و نماینده ولی فقیه در این استان گفت: ترویج فرهنگ قرضالحسنه میتواند باعث حل مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه شود.
به گزارش اطلاعرسانی قرضالحسنه، حجتالاسلام «حسن علیدادی سلیمانی» امام جمعه کرمان و نماینده ولی فقیه در استان کرمان با تقدیر از عملکرد بانک قرضالحسنه مهر ایران، گفت: در سالهای اخیر بانکهای فعال در حوزه قرضالحسنه نقش مهمی در جامعه ایفا کرده و با حمایت از اقشار آسیبپذیر به رشد، رونق و شکوفایی اقتصادی جامعه کمک کردهاند.
وی افزود: ترویج فرهنگ قرضالحسنه میتواند باعث حل مشکلات اقتصادی و معیشتی جامعه شود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمان با اشاره به اهمیت سنت قرضالحسنه در دین اسلام، اظهار داشت: بر اساس آموزههای دینی اگر به شخصی پول قرض داده شود و قرضدهنده شرطی برای بازپرداخت پول قرار ندهد، شخص قرضگیرنده میتواند به دلخواه خود مبلغی را به پولی که قرض گرفته اضافه کند و باز گرداند.
«حسین خزاعی» مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان کرمان نیز در این دیدار از پرداخت بیش از ۶۲هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه در سال جاری در این استان خبر داد و گفت: این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد رشد داشته است.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال ۳۴۴ فقره تسهیلات فرزندآوری به مبلغ ۲۹۲ میلیارد ریال و همچنین ۴۳۶ فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ ۱۴۸۴ میلیارد ریال به متقاضیان در این استان پرداخت شده است.
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در استان کرمان با بیان اینکه ۷۵ درصد خدمات بانک به صورت غیرحضوری انجام میشود، خاطرنشان ساخت: در سال جاری پرداخت ۴۴هزار فقره تسهیلات و افتتاح حساب بیش از ۸۱هزار نفر به صورت غیرحضوری انجام شده است.
برچسب ها :استان کرمان ، اقتصاد ، اقتصادی ، امام جمعه کرمان ، امام جمعه کرمان و نماینده ولی فقیه ، بانک ، بانک قرضالحسنه مهر ایران ، بانک ها ، بانکداری ، بانکی ، تهران ، حجتالاسلام حسن علیدادی سلیمانی ، حسین خزاعی ، شبکه بانکی ، شکوفایی اقتصادی ، فرهنگ قرضالحسنه ، قرضالحسنه ، مدیر شعب ، مشکلات اقتصادی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰