تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳

ارجاع بیش از ۹ هزار پرونده به دوایر و مراکز مشاوره ای با مصالحه ۷۲ درصدی

ارجاع بیش از ۹ هزار پرونده به دوایر و مراکز مشاوره ای با مصالحه ۷۲ درصدی
.

نگاه اقتصاد – فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه بیش از ۹ هزار پرونده به دوایر و مراکز مشاوره ای ،کلانتری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی استان ارجاع شده است، گفت: مصالحه ۷۲ درصدی پرونده های ارجاعی به این مراکز قبل از ورود به چرخه قضائی، یک کار ارزشمند و قابل تقدیر است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس سرهنگ “دلاور القاصی مهر” در کارگاه آموزشی مشاوران و مددکاران فرماندهی انتظامی استان ایلام اظهار داشت: تنها سازمانی هستیم که با بیش از ۱۲۸ نوع مأموریت سر و کار داریم .

وی با بیان اینکه سرمایه های اجتماعی، حامی و پشتیبان ماموریت های پلیس هستند، گفت: جلب مشارکت عمومی زمانی حاصل می شود که مردم پلیس را از جنس خود و همراه خود بدانند.

وی به اهمیت امنیت و احساس آن در جامعه اشاره کرد و گفت: امروز هر نهاد و سازمانی که بخواهد در سطح جامعه کار و فعالیتی را انجام دهد نیازمند امنیت است که این امنیت توسط خود نهادها و سازمانها انجام می‌شود و وظیفه پلیس نگهداری و پاسداشت از امنیت به وجود آمده است.

فرمانده انتظامی استان ایلام خاطرنشان کرد: نهاد و سازمانی که آرامش روانی و امنیت نداشته باشد نمی‌تواند به خوبی با مردم رفتار و در راه اندازی امورات روزمره و احتیاجات آنها مثمر ثمر باشد.

وی خطاب به مشاوران و مددکاران انتظامی استان ایلام، گفت: آموزش همگانی را به عنوان یک اصل مفید و اثرگذار دنبال کنید چرا که یکی از راه‌های پیشگیری از جرم در سطح جامعه توسعه آموزش‌های همگانی است.

سرهنگ القاصی مهر به مقوله احساس امنیت در بین شهروندان اشاره کرد و یادآور شد :هر چه احساس امنیت را در جامعه ارتقا دهیم به همان میزان امنیت در جامعه افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: شما به عنوان مشاوران و مددکاران انتظامی استان ایلام که مورد وثوق و اعتماد مردم هستید می‌توانید نقش بسیار تاثیرگذاری در نهادینه کردن امنیت و احساس آن در جامعه داشته باشید.

این مقام ارشد انتظامی خاطرنشان کرد: وقتی جرائم در جامعه کاهش پیدا کند موجب می‌شود مردم آرامش فکری داشته و این آرامش به نهادها و سازمان‌ها نیز برای ارائه خدمات بهتر تسری می یابد.

وی به تعامل و همکاری مددکاران اجتماعی اشاره کرد و گفت: مددکاران پلیس بایستی تعامل با مردم ،معتمدان، دانشگاهیان، ائمه جماعات، علما و … را به صورت ویژه دنبال کنند تا بتوان با استفاده از این ظرفیت عظیم، قدم‌های بلندتری را در نهادینه کردن امنیت بردارند.

سرهنگ القاصی مهر تصریح‌کرد: یکی از کارهای مددکاران بایستی فرهنگ‌سازی باشد که این مهم بایستی به صورت زیربنایی و ریشه‌ای با حضور در مهدکودک‌ها، دبستان‌ها و مدارس انجام شود.

وی افزود: رویکرد پلیس، جامعه محوری است و این رویکرد با مشارکت پذیری مردم به سرانجام می رسد.

فرمانده انتظامی استان ایلام با بیان اینکه اسرار مراجعان به مراکز مشاوره‌ای در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها بایستی حفظ شود، گفت: الحمدالله این اصل در مراکز ما بخوبی رعایت می‌شود و افزایش مراجعه کنندگان به مراکز مشاوره انتظامی استان ایلام نشان‌دهنده اعتماد مردم به این مراکز است.

فرمانده انتظامی استان ایلام در پایان با قدردانی از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان ایلام و مددکاران و مشاوران کلانتری‌ها و پاسگاه‌های حوزه استحفاظی گفت : معاونت اجتماعی با انجام مصاله ۷۲ درصدی پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاورهای قبل از ورود به چرخه قضائی، کارنامه موفقی داشته است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.