فوت و فنهای پخت اکبر جوجه در خانه
مواد لازم:
جوجه مرغ: یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس: ۲ پیمانه
لیموترش: ۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
۲. بعد جوجهها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجهها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجهها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعمتر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.
فوت و فنها:
– تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید میتوانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزهتر میشود.
– جوجهها باید با پوست پخته و سرخ شوند.
– جوجهها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازهشان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰