تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۴

نان باکیفیت به سفره مردم می‌آید

نان باکیفیت به سفره مردم می‌آید
تهران- سازمان ملی استاندارد ایران با هدف افزایش کیفیت در نان‌های چهارگانه،

بازنگری استانداردهای ملی سلامت محور، مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان را که قوت غالب مردم است را در دستور کار قرار داد.

به گزارش سازمان استاندارد، این سازمان با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را دنبال کرد.

بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، تعیین مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم، از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.