تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷

طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه

طرز تهیه کمپوت گلابی؛ راحت و خوشمزه
فصل گلابی رسیده و یکی از بهترین میوه‌های تابستانی همین میوه است. پس دست به کار شوید و کمپوت آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

گلابی: ۱ کیلو
شکر: ۱ و ۱/۲ لیوان
آب: ۴ لیوان
آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گلابی‌ها را پوست بگیرید اما دم گلابی‌ها را جدا نکنید. درون قابلمه ۴ لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی‌ها را درون شربت قرار دهید.

۲. پس از اینکه گلابی‌ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

فوت و فن‌ها:

– برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه آب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید؛ بهتر است به‌جای آبلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید پیش از پخت گلابی‌ها را به ۴ قسمت برش بزنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.