طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ گیاهی و خوشمزه
چند سالی میشود که فینگرفودها رونق زیادی گرفتهاند و پای ثابت مهمانیها و دورهمیها شدهاند؛ از فینگرفودهای فستفودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیشغذاهایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر میرسند اما درست کردن آنها به دلیل سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد. بروسکت گوجهفرنگی هم یکی از این فینگرفودهاست که طرفداران زیادی دارد و ایتالیایی است.
مواد لازم برای تهیه بروسکتا:
گوجه فرنگی گیلاسی: ۲۴ عدد
برگ ریحان تازه: چند شاخه
نان تست: ۱۲ برش
پنیر پارمزان: یک بسته
سس پستو: یک قاشق قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت بروسکتا:
۱. گوجهها را شسته و به همان صورت کامل، درون تابهای لبهدار قرار دهید. در صورت تمایل روی گوجهها کمی نمک و فلفل بپاشید تندی این غذا با توجه به ذائقه متفاوت خواهد بود.
۲. گوجهها را روی شعله کم گاز گذاشته تا کم کم بپزد. بهتر است در تابه بسته باشد تا گوجه با آب خود پخته شود. گوجهها در اثر حرارت آب میاندازند. تا زمانی که آب گوجهها گرفته شود صبر کنید. تقریباً یک ربع زمان برای پخت گوجه لازم است. بعد از این مدت گوجهها باید شل و پخته شده باشد.
۳. تا گوجهها بپزد میتوانید نانها را آماده کنید. روی هر برش از نانها کمی روغن زیتون و سس پستو بمالید و به میزان دلخواه از پنیر پارمزان رنده شده روی هر برش نان بریزید.
۴. گوجههای پخته شده را روی پنیرها قرار داده و با برگ ریحان تزیین کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰