تاریخ انتشار : یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰ - ۹:۳۰

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی
کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد.

 

پاییز فصل کدو حلوایی است و با یاد گرفتن چگونگی پخت آن می‌توانید به مدت طولانی کدو حلوایی را نگه‌داری کنید و در پختن شیرینی، دسر و غذاهای مختلف از آن استفاده کنید. کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد و طعم جادویی و جدید را تجربه کنید.

 طرز تهیه و دستور پخت کدو حلوایی:

۱. برای پخت کدو ابتدا خوب آن را بشورید. بعد ساقه کدو رو جدا کرده و از وسط نصف کنید. در صورتی که کدو حلوایی بزرگ بود برای اینکه سریع‌تر پخته شود و بتوانید آن را در  قابلمه جا کنید بهتر است آن را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.

۲. با کمک یک قاشق تخم‌های کدو حلوایی را از آن جدا کنید.

۳. تکه‌های کدو حلوایی را داخل قابلمه بزرگ بچینید. بهتر است که قسمت پوست کدو حلوایی کف قابلمه قرار بگیرد. به اندازه ۱/۶ لیوان آب کف قابلمه بریزید تا در ابتدای پخت از سوختن پوست و بو گرفتن کدو حلوایی جلوگیری کنید.

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

۴. حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید تا کدو حلوایی به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد. اگر کدو بزرگتر باشد به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.

۵. مراقب باشید آب زیادی درون قابلمه نریزید چرا که کدو کمی آب می‌اندازد.

۶. برای چک کردن پخت کدو، با یک چنگال گوشت کدو را سوراخ کنید و در صورتی که کاملا نرم شده بود کدو پخته و آماده است.

۷. بعد از این که کدو حلوایی‌ها کاملا سرد شد با یک قاشق گوشت کدو را از پوست بتراشید.

 

 

 

 

***

#نه_به_ملاقات_بیماران_کرونایی

***

#من_ماسک_می_زنم

***

#نه_به_مراسمات_پرازدحام

***

#من_پروتکل_های_بهداشتی_را_رعایت_میکنم

***
#ما_کرونا_را_شکست_میدهیم

***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.