استفاده از جوهرقند در نانوایی های ایلام ممنوع است
هوشنگ نادری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: واحدهای نانوایی اجازه استفاده از جوهر قند (بلانکیت) و جوش شیرین به علت مضر بودن این مواد برای سلامت مصرف کنندگان را ندارند.
وی تاکید کرد: واحدهای نانوایی به طور مستمر توسط گروه های گشت مشترک شرکت غله و خدمات بازرگانی و مرکز بهداشت نظارت و پایش می شوند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی ایلام در خصوص غنی سازی آرد واحدهای نانوایی هم توضیح داد: در همان محل کارخانه های تولیدی، به آرد مصرفی واحدهای نانوایی اسیدفولیک (آهن) اضافه می شود.
نادری در مورد کاهش سبوس گیری گندم یادآور شد: میزان سبوس آرد نان های حجیم ۱۲ درصد، تافتون و لواش ۱۵ درصد و بربری ۱۸ درصد است و ناظران اداره کل استاندارد و مرکز بهداشت بر روی میزان غنی سازی و سبوس گیری آرد نظارت مستمر داند.
به گزارش ایرنا، از ۶ کارخانه تولید آرد استان در حال حاضر پنج واحد فعال است.
استان ایلام دارای حدود ۷۰۰ واحد نانوایی دارای مجوز است./ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰