تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸

رئیس کمیته بین الملل خانه احزاب ایران: سفر رئیسی به چین، مثبت و اثرگذار بود

رئیس کمیته بین الملل خانه احزاب ایران: سفر رئیسی به چین، مثبت و اثرگذار بود
رئیس کمیته بین‌الملل خانه احزاب ایران گفت: سفر اخیر رئیس جمهور کشور به چین مثبت و در آینده کشور اثرگذار خواهد بود.

 

سومین نشست کمیته بین‌الملل خانه احزاب ایران امروز چهارشنبه ۳ اسفند با حضور سید کمال سجادی دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان در محل خانه احزاب برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه فریدشهاب عضو شورای مرکزی و رئیس کمیته بین‌الملل خانه احزاب ایران، خلاصه‌ای از مباحث مطرح شده در جلسه شورای مرکزی خانه احزاب، دیدار منوچهر متکی با امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه و…. را به سمع و نظر حضار رساند.

 

وی در ادامه با اشاره به لزوم تقویت دیپلماسی کشورمان از طریق فعال سازی احزاب، برقراری ارتباط با احزاب کشورهای جهان بالاخص احزاب کشورهای اروپایی را از جمله برنامه های پیش روی کمیته بین الملل عنوان کرد.

 

فرید شهاب سفر اخیر رئیس جمهور کشور به چین را مثبت ارزیابی کرد و اذعان داشت: با توجه به بیانیه مشترک و پایانی این سفر مبنی بر استفاده از ظرفیت احزاب دو کشور در تعاملات فی مابین آینده، امید آن را داریم تا در این قالب بستری فراهم گردد تا در زمینه های مختلف سیاسی، اجتماعی، علمی، فناوری و دانش بنیان بتوان اقدامات موثری توسط نخبگان حزبی دو کشور انجام گردد.

 

رئیس کمیته بین الملل خانه احزاب ایران بحث راه‌اندازی کمیته بین‌الملل این خانه در برخی از استان‌ها را نیز از جمله مواردی عنوان کرد که در دست بررسی است و در صورت اتخاذ تصمیمات لازم از سوی شورای مرکزی این موضوع اجرایی خواهد شد.

 

شایان ذکر است کمیته بین الملل خانه احزاب در ادامه سومین نشست خود میزبان جناب آقای سید کمال سجادی دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان و سفیر اسبق ورئیس نمایندگی سیاسی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای ویتنام، کامبوج، فیلیپین و برونئی بود.

 

سجادی در این نشست با اشاره به سوابق و تجربیات ارزشمند خویش در دوران حضور در کشورهای ویتنام، کامبوج، فیلیپین و برونئی، گفت: هر یک از کشور های فوق دارای ساختار های حاکمیتی و حزبی خاص خود هستند اما کشور ویتنام از جوانب مختلف بالآخص در بحث احزاب دارای شرایط منحصر به فرد می‌باشد، و از آنجا که حزب در این کشور حاکمیت کامل دارد لذا تمام مقامات این کشور حزبی هستند.

 

وی با گریزی بر جنگ آمریکا علیه ویتنام و در عین حال مقاومت مثال زدنی مردم این کشور و شکست آمریکا در این جنگ اظهار داشت: پس از خاتمه جنگ تورم در این کشور خیلی بالا گرفت و بر همین اساس بسیاری از قوانین تغییر نمود و قوانین جدیدی تحت عنوان نوسازی اقتصادی جایگزین گردید و همین امر باعث پیشرفت این کشور در تمامی زمینه‌ها به ویژه در صنایع ،صادرات، ایجاد اشتغال و غیره شد.

 

ریس انجمن دوستی ایران و ویتنام با تشریح وضعیت کشور ویتنام قبل از اتحاد با ویتنام جنوبی با ویتنام شمالی و اختلاف ویتنام با کشور چین و تغییرات و تحولات به وجود آمده پس از جنگ آمریکا به ویژه در بحث احزاب در این کشور گفت:ویتنام یک کشور تک حزبی است از این‌رو حزب کمونیست در این کشور از سال ۱۹۳۰ فعالیت خود را آغاز کرد و در وقایع مهم این کشور نقش داشت.

 

وی افزود: از آنجا که حزب کمونیست تنها حزب حاکم بر کشور ویتنام است دبیرکل حزب نیز به عنوان رهبر عالی این کشور محسوب می‌‌شود.

 

سجادی آغاز شکوفایی روابط ایران و ویتنام را پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۵۷ برشمرد و خاطرنشان کرد: ویتنام جزو اولین کشورهایی بود که از انقلاب اسلامی حمایت کرد.

 

وی در ادامه با توجه به بازار یکصد میلیونی کشور ویتنام گفت: بازار بسیار خوبی برای کالاهای ایرانی در این کشور وجود دارد که انتظار می‌رود مسئولان مربوطه از این فرصت مناسب به خوبی استفاده نمایند.

 

دبیرکل جامعه اسلامی کارمندان خاطر نشان کرد: بعد از اصلاحات اقتصادی تورم۷۷۰درصدی ویتنام به کمتر از ۱۰ درصد رسید و رشد اقتصادی این کشور به حدود ۸ درصد ارتقا پیدا کرد و درآمد سرانه این کشور از ۳۰۰ دلار به ۳ هزار دلار رسید،

یعنی با اصلاحات انجام شده درآمد سرانه بیش از ۱۰ برابر گردید،از طرفی مبارزه با فساد به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت و چرخش نخبگان به معنای واقعی دراین کشور تحقق پیدا کرد./خبرگزاری فارس

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.