تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹

پذیرایی از گردشگران و مسافران باید در فضاهای بسته انجام گیرد

پذیرایی از گردشگران و مسافران باید در فضاهای بسته انجام گیرد
ایلام - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: باتوجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ارائه غذا به مسافران نوروزی باید در فضاهای سرپوشیده و با رعایت شان ماه رمضان انجام بگیرد.

فرزاد شریفی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در راستای حفظ شان ماه مبارک رمضان و نیز رعایت حال گردشگران و مسافران نوروزی اماکن پخت و توزیع غذا با اخذ مجوز باید فعالیت کنند.

وی افزود: به همه اماکن عرضه غذا نظیر هتل، مهمان‌پذیر، مجتمع‌های بین راهی، نوروزگاه و نمایشگاه‌های سوغات محلی و سیاه‌چادرهای دایر شده در این اماکن بخشنامه‌های پذیرایی از گردشگران نوروزی ابلاغ شده است.

شریفی یادآور شد: این اماکن تحت نظارت ستاد خدمات سفرهای نوروزی مکلف شده‌اند مواد غذایی سنتی استان ایلام را در فضاهای محصور و بسته و دور از انظار عمومی به گردشگران ارائه دهند.

وی تاکید کرد: گروه‌های نظارت و بازرسی به صورت میدانی از این اماکن بازدید می‌کنند و با هرگونه تخلف مشاهده شده در این زمینه برخورد جدی خواهد شد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.