تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴

مدیر امور عشایر استان تهران: طرح توزیع نهاده برای تولید گوشت قرمز عشایری از اواسط مهر اجرا می‌شود

مدیر امور عشایر استان تهران: طرح توزیع نهاده برای تولید گوشت قرمز عشایری از اواسط مهر اجرا می‌شود
تهران - مدیر امور عشایر استان تهران از اجرای طرح توزیع نهاده مدت‌دار برای تولید قراردادی گوشت قرمز عشایر از اواسط مهر خبر داد و گفت: نهاده دامی جو با قیمت نرخ مصوب شرکت پشتیبانی امور دام و با دوره سررسید ۱۲۰ روزه در اختیار عشایر استان قرار می‌گیرد.

 

 

فرشید ذبیحی در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار داشت: جامعه عشایری کشور، سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند که سهم استان تهران از این میزان تولید سالانه، حدود هفت درصد است و سالانه یک سوم از تولید گوشت قرمز استان را بر عهده دارند.

ذبیحی با اشاره به اجرای طرح ملی زنجیره تولید گوشت قرمز در کشور، افزود: اجرای این طرح از سالیان گذشته در استان تهران کلید خورده که در سال جاری نیز عرضه نهاده مدت‌دار (چهار ماهه) توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان به دامداران عشایر در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: این طرح توسط شبکه تعاونی‌های عشایری استان در قالب انعقاد قرارداد با شرکت پشتیبانی امور دام استان و با نظارت امور عشایر و معاونت جهاد کشاورزی استان اجرا می‌شود.

مدیر امور عشایر استان تهران با اشاره به کوچ پاییزه عشایر این استان گفت: این کوچ ۲ ماه طول می‌کشد و در این کوچ اغلب دام‌های عشایر هستند که در حال پیمودن به مناطق گرمسیر استان هستند.

ذیحی ادامه داد: در مسیر کوچ مناطق گرمسیر با توجه به خشکسالی‌ها چند سال اخیر آبرسانی سیار و تامین آب ویژه دام‌ها با قوت انجام می‌شود و در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.

 

برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر در مصلای تهران

وی با اشاره به نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر سراسر کشور در مصلای تهران گفت: این نمایشگاه در روزهای ۱۲ تا ۱۸ مهر برگزار می‌شود و جامعه عشایری استان تهران در کنار عشایر سایر استان‌های کشور حضور دارند که از مردم دعوت می‌شود در این نمایشگاه دیدن و با زندگی جامعه روستایی و عشایر آشنا شوند.

به گزارش ایرنا، ۱۴ هزار و ۳۱۵ هزار نفر از عشایر کشور در استان تهران زندگی می‌کنند و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران جمعیت عشایر استان در ۴۰ سال گذشته تا حدودی ثابت بوده و دلیل آن هم این است که ظرفیت مراتع جوابگوی جمعیت بیشتر نیست.

عشایر استان تهران، قشلاق را در جنوب‌شرقی استان و در شهرستان‌های ورامین و پاکدشت و فصل ییلاق را در ارتفاعات البرز و در شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه مستقر می‌شوند.

جامعه عشایری استان تهران تلفیقی از عشایر سایر استان‌های کشور است که حدود ۳۰۰ سال پیش در قالب چهار ایل و ۲۷ طایفه در مناطق عشایری استان تهران سکونت پیدا کردند./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.