تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳

بدون توجه به استاندارد مواد اولیه تهیه نان، دستگاه پخت، و مهارت در پخت نان، کیفیت نان محقق نمی شود

بدون توجه به استاندارد مواد اولیه تهیه نان، دستگاه پخت، و مهارت در پخت نان، کیفیت نان محقق نمی شود
/

ایلام – نگاه اقتصاد – به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان ایلام، مهناز همتی مدیرکل استاندارد گفت: در استان ۴ کارخانه تولید آرد فعال وجود دارد که دارای ۲۴ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای تمامی فرآورده ها از جمله آرد بربری، سنگک، تافتون و لواش، ستاره، نول و سبوس دامی و خوراکی، هستند.

همتی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۸ فقره نمونه برداری از انواع آرد گندم تولیدی استان توسط این اداره کل به عمل آمده است که نمونه ها از لحاظ شیمیایی، میکروبی، سموم کشاورزی و فلزات سنگین مورد آزمون قرار می گیرد.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم استان است، این موضوع خیلی مهم و الزام است که برای پخت هر نوع نان از آرد استاندارد مخصوص همان نوع نان استفاده شود.

مدیرکل استاندارد استان با اشاره به اینکه نان مشمول مقررات استاندارد اجباری نیست افزود، این اداره کل تنها بر کیفیت مواد اولیه نان( نمک و آرد) که در کارخانه ها تولید می شوند و مشمول مقررات استاندارد اجباری است، نظارت دارد.

همتی تصریح کرد: استفاده از فرهای دارای شعله مستقیم در پخت نان ممنوع است و سازمان غله و هر ارگان صادر کننده مجوز برای نانوایی ها باید این مهم را مد نظر داشته باشد

وی در پایان گفت: همشهریان عزیز برای اطمینان از اصالت علامت استاندارد روی هر محصول، می‌توانند کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ و همچنین شکایات خود را در زمینه کالاها و محصولات فاقد استاندارد به ۵۰۰۰۱۱۵۱۷، سامانه رسیدگی به شکایات اداره کل، ارسال تا در اسرع وقت مطالبات آنها توسط این اداره کل پیگیری شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.