طرز تهیه کرم کارامل در خانه
مواد لازم برای تهیه کرم کارامل:
تخم مرغ: ۵ عدد
شکر: ۲۲۰ گرم
شیر: نیم لیتر
وانیل: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت کرم کارامل:
۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.
۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.
۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید .
۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.
۵. در این فاصله تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۶. تخم مرغها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.
۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰