تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ دی ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۹

عضو مجمع تشخیص مصلحت:

ملت ایران با حماسه ۹ دی گرد ناامیدی بر چهره بدخواهان نظام پاشید

ملت ایران با حماسه ۹ دی گرد ناامیدی بر چهره بدخواهان نظام پاشید
ایلام - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ گفت: ملت ایران با خلق و حضور در حماسه ۹ دی و پیروی از رهبری گرد ناامیدی بر چهره بدخواهان نظام پاشیدند.

حسین مظفر روز سه شنبه در آیین بزرگداشت سالروز حماسه ۹ دی ماه افزود: امروز در واقع سالروز میثاق مردم با امامت و ولایت و در حقیقت سالگرد حماسه اعلام وفاداری ملت برای تبعیت از رهبر و امامشان است که در سراسر ایران به پا خاستند.

وی با بیان اینکه ایامی که ملت در صحنه حضور پیدا می کنند خداوند آن روزها را ایام الله می نامد، ادامه داد: این حوادث و رودیدادها که اتفاق می افتد تصادفی نیست و بر اساس روابط علت و معلول است و انسان در تحولات تاریخی چه در جهت پیشرفت و چه در جهت سقوط و انحطاط یک کشور نقش مهمی دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: رویدادهای گذشته برای ما درس عبرت است و از ریشه و ریشه های فتنه گری، تبعیت از هواهای نفسانی و بدعت در احکام خداست و این دو باعث فتنه و غبار خواهد شد و حق از باطل شناخته نمی شود.

مظفر با بیان اینکه علم و آگاهی از لوازم بصیرت است و باید گفت که بصیرت تلفیقی از علم، آگاهی، ایمان و تقوای الهی است، افزود: سردار شهید سلیمانی الگوی عزتمدارانه ای در سطح جهان فرا روی انسان های حق طلب و حق گرا قرار داده است.

وی تصریح کرد: شاید برخی فکر کنند که چهره ظاهری فتنه ۸۸ مناظرات انتخاباتی بوده است اما این رمز فتنه ۸۸ برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی و باطل کردن انتخابات بود و بر همین اساس شعار دادند که انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در انتخابات سال ۸۸ بیش از ۷۵ درصد مردم در انتخابات شرکت کرده و پای صندوق های رای آمدند و این حضور و شرکت در انتخابات، در جهان بی نظیر بود، دشمنان می خواستند این حضور مردم را از بین ببرند، فتنه گران باج می خواستند که انتخابات را باطل کنند و در واقع اصل نظام را هدف قرار داده بودند.

مظفر با بیان اینکه فتنه گران و اغتشاشگران ماهیت ضد دینی خود را در جریان فتنه و در اغتشاشات با آتش زدن مساجد و توهین به مقدسات اسلام نشان دادند، تصریح کرد: اما ملت بصیر ایران اسلامی با خلق حماسه نهم دی ماه با حضور خود در میدان، تمام برداشت های غلط آنان را به طور کامل بر هم زدند.

وی با بیان اینکه دشمنان با تحلیل های غلط فکر می کردند که نسل جوان با ارزش های انقلاب اسلامی بیگانه است و به میدان نمی آید، یادآور شد:این تحلیل غلط آنان موجب شد که تمام امکانات را بسیج کنند و به فتنه دامن بزنند اما ملت ایران این برداشت ها و تحلیل های آنان را نقش بر آب کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این فتنه ها همیشه خواهد بود اما مومنان و کسانی که کمر همت برای دفاع از انقلاب و آرمان های امام راحل و شهدا بسته اند باید برای دفاع از اسلام همیشه آماده باشند و ابزارهای آن را از جمله بصیرت، همدلی، ولایت مداری و حق گرایی را داشته باشند که دچار تردید نشوند و در مقابل توطئه های دشمنان بایستند.

مظفر اضافه کرد: شخصیت بزرگی مانند سردار سلیمانی حرف و عملش یکی است، جان خود را در راه دفاع از اسلام و انقلاب فدای عزت و سربلندی ملت می کند، الگوی عزتمدارانه ای در سطح جهان فرا روی انسان های حق طلب و حق گرا قرار می دهد و چه تاثیرات مهمی که این شخصیت، در جهان و داخل کشور داشته است.

وی بیان کرد: شهید رجایی و باهنر به همین دلیل که الگوی ما در شخصیت‌ حقوقی و حقیقی بودند که بر مدار حق و حقیقت قرار داشتند و در مسیر نظام و انقلاب اسلامی قرار داشتند، برای ما الگو و اسوه بودند هستند، اما اگر شخصیت ها از مدار حق بیرون رفتند، دیگر معنایی برای الگو قرار دادن آنان وجود ندارد.

مظفر گفت: در نهم دی ملت قهرمان ایران پیشتاز تر از خواص ما وارد صحنه شد، روزی بود که مردم پیوند ناگسستنی خود را با امام، رهبر، ولایت، شهیدان و انقلاب اسلامی نشان و اعلام کردند همچنان عمارها، یاسرها و میثم تمارها وجود دارند، رویش ها در انقلاب اسلامی ادامه دارد و با حضور میلیونی خود، گرد یاس بر چهره دشمنان انداختند.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در سال آتی، یادآور شد: بر اساس قانون اساسی، رئیس جمهوری بعد از مقام عظمای ولایت و رهبری، بالاترین مقام اجرایی کشور را برعهده دارد، کسانی که می خواهند وارد عرصه انتخابات شوند باید آگاهی کافی از جایگاه ریاست جمهوری وارد میدان شوند، اطلاعات دقیقی از قانونی اساسی و وضعیت کشور داشته باشند.

وی بیان کرد: کسانی که وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می شوند باید بتوانند با تمام قدرت وارد میدان برای خدمت به مردم شوند و شورای نگهبان نیز باید بیش از گذشته در بحث صلاحیت ها دقت کند، امروز یک حرف را با عنوان اصل برائت مطرح کرده اند، اصل برائت مربوط به حقوق شهروندی است و بر این اصل قرار دارد که مبنا را بر این بگذاریم که همه خوب هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اصل برائت مربوط به حقوق شهروندی است و مربوط به مسئولین نیست، در اینجا باید اصل بر مبنای احراز شرایط باشد چون مسئولیت ها از حقوق اعتباری هستند و جزو حقوق ذاتی نیستند، مسئولیت امانتی است که باید به شایستگان واگذار شود و اصل بر احراز صلاحیت برای مسئولان است، البته باید شورای نگهبان در این مورد مسامحه نکند.

وی با تاکید بر اینکه در مسئولیت ها باید میدان را به جوان ها داد، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب بر حضور جوانان در سطوح مدیریتی و مسئولیت های اجرایی تاکید کرده اند، جوانان توانمند و برومند باید در حوزه مسئولیت های اجرایی وارد شوند و آنهایی که که تجربه دارند در حوزه سیاستگذاری و برنامه ریزی با تجربه خود وارد شوند و در این حوزه نباید افراط و تفریط کرد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.