تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۲

ساخت دستگاهی کوچک‌تر از یک دانه برنج که سرطان لوزالمعده را از بین می‌برد

ساخت دستگاهی کوچک‌تر از یک دانه برنج که سرطان لوزالمعده را از بین می‌برد
تهران - محققان با دستگاهی کوچک‌تر از یک دانه برنج و انتقال مستقیم آن به تومور به روشی برای مقابله با سرطان لوزالمعده دست یافتند.

 

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از تارنمای نانو ورک، در این پروژه محققان موسسه هیوستون متدیست از دستگاه نانوسیالی قابل کاشت استفاده کردند که برای تحویل آنتی‌بادی‌های مونوکلونال CD۴۰ (MAB) مناسب است. آن‌ها این عامل ایمونوتراپی را با دوز کم و به صورت مستمر از طریق سامانه نانوفلوئیدی (NDES) به بدن موش تزریق کردند. نتایج نشان داد که در دوزهای چهار برابر کمتر از مقادیر مورد استفاده در درمان ایمونوتراپی رایج، ابعاد تومور کاهش می‌یابد.

کورین یینگ زوان چاو ازمحققان این پروژه گفت: یکی از جالب‌ترین یافته‌های ما این بود که حتی اگر سامانه نانوفلوئیدی فقط در یکی از دو تومور موجود در بدن موش قرار دهیم، هر دو تومور شروع به کوچک‌شدن می‌کنند. این بدان معنی است که درمان موضعی با ایمونوتراپی قادر به فعال کردن پاسخ ایمنی به سایر تومورهای هدف نیز است. نتایج نشان داد که یک مدل حیوانی برای ۱۰۰ روز بدون تومور باقی مانده است.

آدنوکارسینوما مجرای لوزالمعده معمولا در مراحل پیشرفته تشخیص داده می‌شود. در حقیقت، حدود ۸۵ درصد از بیماران در مرحله متاستاتیک بیماری شناسایی می‌شوند.

محققان موسسه آکادمیک متدیست هوستون در حال مطالعه فناوری تحویل نانوفلوئیدی مشابه در ایستگاه فضایی بین‌المللی هستند. آزمایشگاه نانومیدین گراتونی در این موسسه تحقیقاتی روی پلتفرم‌های مبتنی بر نانوفلوئیدیک قابل کاشت برای تحویل داروهای کنترل شده و طولانی مدت برای درمان بیماری‌های مزمن متمرکز است.

ایمونوتراپی برای معالجه سرطان‌ها که قبلاً گزینه های درمانی خوبی نداشتند احتمالا قابل استفاده باشد. با این حال، از آنجا که ایمونوتراپی در کل بدن پخش می‌شود، باعث ایجاد عوارض جانبی بسیاری شده که گاهی اوقات برای طولانی‌مدت ماندگار هستند. با تمرکز مستقیم روی رهایش دارو در تومور، بدن از قرار گرفتن در معرض داروهای سمی محافظت می‌شود و عوارض جانبی کمتری در پی خواهد داشت، که به بیماران تحت معالجه اجازه می‌دهد تا کیفیت زندگی بهتری داشته باشند.

سامانه نانوفلوئیدی از یک مخزن داروی استیل ضد زنگ حاوی نانوکانال تشکیل شده است، بنابراین غشایی ایجاد می‌کند که هنگام انتشار این دارو امکان انتشار پایدار را فراهم می‌کند. دستگاه نانوفلوئیدیک هوستون متدیست برای انتشار طولانی مدت کنترل شده و پایدار در نظر گرفته شده است و از تزریق مکرر و مستمر دارو که اغلب منجر به عوارض جانبی جانبی می‌شود، جلوگیری می‌کند./ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.