تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱

همایش ملی زیست جهان پساکرونا در دانشگاه ایلام برگزار می شود

همایش ملی زیست جهان پساکرونا در دانشگاه ایلام برگزار می شود
ایلام - رییس دانشگاه ایلام گفت: همایش ملی مجازی زیست جهان پساکرونا با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دبیری دانشگاه ایلام پاییز ۹۹ برگزار می شود.

محمد علی اکبری روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه ایلام با موضوع همایش ملی زیست جهان پس از کرونا اظهار داشت: محورهای این همایش شامل بخش آب و خاک، محیط زیست، کشاورزی، سیاست داخلی و خارجی، اقتصاد، صنعت و گردشگری، بهداشت و سلامت، علم و فناوری و نوآوری، اجتماعی، فرهنگی و دینی است.

وی افزود: علاقه مندان می توانند آثار پیشنهادی خود را تا پایان شهریور ماه امسال به آدرس htt://wac۲۰۲۰.ilam.ac.ir ارسال کنند.

علی اکبری یادآور شد: شرکت‌ در این همایش محدود به گروه خاصی نیست به همین دلیل فرصتی برای ارائه نظر صاحب نظران، اساتید، دانشجویان و اصحاب رسانه و گروه های دیگر است.

وی تاکید کرد: آثار نیز در سه قالب یادداشت های کوتاه و فنی ۵۰۰ کلمه ای، مقاله های کوتاه هزار و ۵۰۰ کلمه‌ای و مقاله های بلند هشت هزار کلمه ای در نظر گرفته شده اند.

موضوع دولت الکترونیک باید نهادینه شود

رییس دانشگاه ایلام گفت: بحث دولت الکترونیک درکشور وجود داشته که باید نهادینه شود اما نهادینه شدن در شرایطی که جدی نیست با شرایطی که بدون آن نمی توان پیش رفت تفاوت دارد و کرونا فرصتی برای نهایی کردن دولت الکترونیک درهمه جهان و در ایران است.

علی اکبری اظهار داشت: مدت ها است که در دانشگاه بسته آموزش الکترونیک، مجازی و یادگیری از راه دور مطرح شده است اما کرونا شرایطی را فراهم کرده است که نه تنها این موضوع را جدی بگیریم بلکه زیرساخت‌های لازم را نیز در کوتاه ترین زمان فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه قبلا این آمادگی در دانشگاه وجود نداشت، افزود: سه سامانه برای آموزش الکترونیک در دانشگاه راه اندازی شده است که ساده، سهل‌الوصول و قابلیت دسترسی برای دانشجویان و اساتید وجود دارد.

علی اکبری یادآور شد: یک سامانه در فاصله شیوع کرونا در آخر سال تا تعطیلات نوروز و پروفایل اساتید و بارگذاری مطالب درسی آنها راه اندازی شد.

رییس دانشگاه ایلام ادامه داد: اما صرفا بارگذاری مطالب کفایت نمی‌کرد و دانشجویان به دنبال یک تعامل در فضای مجازی بودند که سامانه‌های ادوبت کانکت و کلاس آنلاین نیز به همین منظور بارگذاری شد.

علی اکبری تصریح کرد:هم اکنون دانشگاه ایلام دارای یکی از بهترین‌های زیرساخت‌های آموزشی مجازی است که در آن دانشجویان و اساتید در تعامل هستند و برای دانشجویانی که در کلاس ها حضور نداشته اند به صورت ضبط شده وجود دارد و این مزیت امکان نظارت دانشگاه را افزایش داده است.

هزار و ۱۲۱ عنوان درس در دانشگاه ایلام بصورت مجازی برگزار می شود

رییس دانشگاه ایلام در خصوص آمار کلاس های مجازی گفت: هزار و ۱۲۱ عنوان درس در سامانه دانشگاه ایلام ایجاد شده که باید به‌صورت مجازی برگزار شوند و نسبت دروس آنلاین نسبت به دروس نظری صد درصد، نسبت دروس آنلاین نسبت به کل دروس دانشگاه ۷۰ درصد و تعداد جلسات کلاس های آنلاین تشکیل شده هزار و ۵۰۰ کلاس است و دو هزار و ۵۰۰ مراجعه در روز وجود دارد.

علی اکبری در خصوص برگزاری کلاس های دانشگاه در ترم آینده نیز افزود: با نظر رئیس جمهوری کلاس های دانشگاه از ۱۵ شهریور ماه آغاز می شوند اما مشکل ما برای برگزاری کلاس ها خوابگاه دانشجویان، سلف سرویس و سرویس حمل و نقل دانشگاه است.

وی با بیان اینکه تنها مشکل ما دانشجویان غیر بومی ساکن خوابگاه هستند، اظهار داشت: ۲ هزار دانشجوی غیربومی از استان های قرمز و با مخاطره بالا در دانشگاه ایلام در حال تحصیل هستند و با توجه به این آمار لزوم اجرای کلاس های مجازی وجود دارد.

علی اکبری یادآور شد: برگزاری تعدادی ازکلاس ها در آینده به صورت مجازی پابرجا است چرا که فرصتی برای ایجاد دولت الکترونیکی است و می توان از طریق آن بسیلاری از مشکلات را حل کرد.

وی همچنین در خصوص رشته تربیت بدنی گفت: دروس عملی رشته تربیت بدنی در ترم تابستان برگزار نمی شود این دروس به ترم بعد بدون رعایت سقف واحد اضافه می‌شوند.

وی تاکید کرد: الکترونیک بخشی از زندگی دانشگاهی شده است و یکی از برنامه‌های ما ارتقای دولت الکترونیک در دانشگاه ایلام است و ثبت نام دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای سال آینده غیرحضوری خواهد بود.

امور دانشجویی بدون حضور دانشجویان صورت می گیرد

رییس دانشگاه ایلام گفت: همه امور دانشجویی از جمله حذف دروس، مرخصی، انتقال و دفاع دانشجویان توسط حوزه معاونت آموزشی بدون حضور د انشجویان صورت می گیرد.

علی اکبری تاکید کرد: کرونا بیش از یک بیماری، رنسانس ایران و جهان است که تهدیدها و فرصت های متعدد به همراه دارد و دانشگاه باید همزمان که این تهدیدها را جدی بگیرد از فرصت های آن هم استفاده کند.

وی افزود: باید فرصت‌های کرونا را اگر چه با مشکلات و نگرانی های همراه است برای جامعه احصا ‌کنیم و رفتن به چنین سمت و سویی تجارت الکترونیک نیز می شود.

رییس دانشگاه ایلام اظهار داشت: برای جامعه دانشگاهی کرونا فرصتی برای تجدید نظر و بازنگری جامعه فراهم کرده است و قطعا جهان قبل و بعد از کرونا متفاوت هستند و ضروری است تهدیدات کرونا در این همایش مورد بررسی و برای آینده پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.