طرز تهیه دمپختک؛ یک غذای سریع و راحت
مواد لازم برای تهیه دمپختک:
باقالا زرد خشک: ۲ پیمانه
برنج: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری
کره یا روغن: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت دمپختک:
۱. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنجها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
۲. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد باقالیها را داخل روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه هم به باقالیها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد ۳ لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالیها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
۳. کمی که باقالاها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و مقداری کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک شود و برنج دم بکشد.
۴. پیازهای خرد شده را هم در مقداری روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.
۵. بعد از سرو دمپختک میتوانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰