تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ - ۲۰:۲۹

عدم کیفیت و قیمت‌های گزاف نان در تهران * سیدخلیل سجادی اسدآبادی

عدم کیفیت و قیمت‌های گزاف نان در تهران     * سیدخلیل سجادی اسدآبادی
نگاه اقتصاد - سیدخلیل سجادی اسدآبادی

از آنجا که همواره بر این امر تأکید شده است که نان به عنوان قوت اصلی بخش قابل توجهی از جامعه بشمار می‌رود انتظاری که از مسئولین مربوطه می‌رود اینست که برای حمایت از قشر ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه هم از جهت حفظ سلامت و هم به لحاظ وضعیت معیشتی و اقتصادی در شرایط فعلی چاره اندیشی کنند.
قیمت‌های گزافی که طبق شنیده‌ها و گفته‌های شهروندان تهرانی تا مرز ده هزار تومان برای یک قرص نان سنگک به بهانه‌های واهی از جمله افزودن سبزیجات، سبوس، کنجد و… از سوی برخی از نانوایی‌ها تعیین می‌گردد. سئوال برانگیز است و جای واکاوی و بحث و بررسی فراوان دارد چرا که نانوایی داران به رغم بهره‌مندی از درآمدهای قابل توجه کمترین هزینه را برای بکارگیری کارگران متخصص و متبحر در این زمینه به انجام می‌رسانند که همین امر باعث گردیده تا نان‌های پخته شده با کمترین کیفیت (خام و یا سوخته) با قیمت‌های نامتعارف در اختیار مردم قرار داده شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.