نظارت ۳۲ گروه دامپزشکی ایلام بر فرآورده های خام دامی هیات های عزاداری
یونس احمدی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: از این تعداد ۱۵ گروه ثابت و ۱۷ گروه سیار هستند.
وی افزود: در این طرح نظارتی ۵۱ نفر شامل دامپزشک ۱۲ نفر، ۲۷ بازرس گوشت و ۱۲ روحانی ناظر بر ذبح شرعی مشارکت دارند.
سرپرست دامپزشکی ایلام یادآور شد: این گروه ها در سراسر استان طی روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت بر موکب ها و آشپزخانه های هیات ها را انجام می دهند.
احمدی علاوه بر گروه های ناظر ثابت و سیار، سامانه تلفن ۱۵۱۲ نیز برای دریافت گزارش های مبنی بر مشکوک بودن فرآورده های خام دامی و اعزام گروه های ناظر به محل مورد گزارش در اختیار عموم مردم، هیات ها و آشپزخانه ها قرار دارد.
وی توصیه کرد باتوجه به وجود بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام، عزاداران حسینی برای تهیه غذای نذری خود، گوشت و فرآورده های گوشتی مورد نیاز را از کشتارگاه های معتبر دارای تاییدیه دامپزشکی تهیه کنند./ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰