تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱

گوشت قربانی قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در یخچال نگهداری شود

گوشت قربانی قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در یخچال نگهداری شود
ایلام - مدیرکل دامپزشکی ایلام گفت: مردم گوشت قربانی را قبل از مصرف ۲۴ تا ۷۲ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.

دکتر یونس احمدی اظهار کرد: مردم از مصرف فوری گوشت قربانی به دلیل وجود بیماری های مشترک انسان و دام بپرهیزند.

وی افزود: با توجه به وجود بیماری‌های مختلف انسان و دام به ویژه تب کشنده کریمه کنگو گوشت را قبل از مصرف حتما در یخچال نگهداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی ایلام ادامه داد: نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت می شود.

احمدی تاکید کرد: باتوجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده فاقد این فعل و انفعالات است، ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده می شود.

وی یادآور شد: سلامت گوشت قربانی باید به تایید دامپزشک یا بازرس گوشت برسد و امروز تا ساعت ۲ ناظران با حضور در میادین عرضه و ذبح دام قربانی بر سلامت احشام نظارت دارند و تیم های سیار نیز در صورت نیاز مردم، به محل ذبح دام در منازل مراجعه می کنند.

به گزارش ایرنا، شماره تماس ۱۵۱۲ آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص نظارت تیم های سیار بر لاشه دام های ذبح شده خارج از میدانگاه ها و کشتارگاه ها است.

۳۹ گروه ثابت و سیار از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ ظهر برای نظارت‌ بر سلامت گوشت قربانی ساماندهی شده اند./ایرنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.