طرز تهیه خورشت کنگر؛ طعمی متفاوت از گیاهی متفاوت
مواد لازم:
کنگر:۱ کیلوگرم
گوشت ماهیچه: نیم کیلو
پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق
آبغوره: نصف پیمانه
رب گوجه : ۲ ق س
غوره: ½ پیمانه
زعفران و دارچین: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
جعفری: ۱۰۰ گرم
نعناع: ۵۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
۲. کنگرها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیمپز شدن گوشت، کنگرهای سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آنها اضافه کنید.
۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰